Pages

Sunday, January 12, 2014

macam mana nak daftar jadi ahli SHAKLEE?


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670) untuk mendapat keahlian percuma.

Jika teman² nak jadi ahli di bawah empayar kami, boleh gunakan ID saya utk register ye.. SID 996264. Katakanlah tuan/puan nak register sendiri di mana-mana branch SHAKLEE, boleh bg ID saya juga.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 (RM75) untuk kos pos sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. kalau nak jimatkan postage cost, sambil register boleh beli barang yg anda nak sekali. :)

Setahun sekali ke kene bayar ke?
Tak perlu bayar setiap tahun. Yurannya RM 65 seumur hidup. ha.. murah kan?

Perlu Ke Maintain point dalam Shaklee?
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma nak makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 point yer
;-)

Wajib tak kena buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Ehe tak perlu buat pembelian setiap bulan kalau hanya utk makan sendiri. Tapi jika serius nak buat bisnis, dah pasti setiap hari/ setiap bulan ada tempahan...kan?

Apa kelebihan menjadi ahli?
  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untuk berbiznis, ada kelas tertutup disediakan oleh Masters di dalam Jaringan Group Euphoria (Group Online Shaklee)
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu CashCar (bonus kereta) dan Convention(local dan International-Umrah bg Muslim).
Point shaklee tu boleh redeem? Dapat apa?
Dalam Shaklee, takde sistem redeem barang ni…tapi diberi bonus dalam bentuk bank in

Produk shaklee ada vitamin je ke?
Produk Shaklee bukan ada vitamin2 je,tapi ada skin care,air purifier,bestwater filter, laundry concentrate, dish concentrate,set diet dan macam² produk keluaran Shaklee. Boleh klik sini untuk ke laman web Shaklee.

Apa lagi kelebihan?
Dapat purchase barang2 Shaklee 15% lagi murah (anda yang membeli melalui saya sekarang pon memang dah dapat diskaun 15% nih....tapi kalau ade ID sendiri kan ke senang.. bleh share dgn famili & kawan2….


Kena cari downline ke bile dah jadi ahli?
Inilah keistimewaan Shaklee. Anda tak perlu bersusah payah ke sana ke sini nak cari orang untuk jadi downline anda. Tak wajib pon cari downline.. Bagi yang nak buat bisnes pon, anda tak terikat dengan syarat perlu cari downline. Kerana tanpa downline pon anda boleh berjaya! Tu yang best jadi ahli Shaklee nih…Tapi kalau ada downline pon takde salahnya…kita kongsi2 kebaikan kan?

Kalau tak beli ape2 bulan tu..mati tak keahlian saya?
Tak mati pun..dan tak wajib pun beli ape2 setiap bulan..
Kesimpulannya, kalau anda dah memang consume Full Pack atau yang memang bercadang nak consume Full Pack, tak rugi pon kalau jadi ahli…berbaloi-baloi!!!

Jika berminat dan ingin saya daftarkan sebgai ahli boleh bagi saya details kt bwh nie yer =D

a. Nama penuh
b. IC no
c. Nama suami (jika dah berkahwin)
d. Ic suami
e. Alamat Surat Menyurat
f.  
Emel
g. No. Akaun Bank (mana-mana bank yg awak ada)

Jom sertai empayar kami  dalam menjayakan bisnis Shaklee ini. Hanya kongsikan pengalaman anda sepanjang anda menggunakan produk ini dengan orang lain.

Call/ SMS / whatsapp: 012 776 3365

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...